Politie onderzoekt mogelijk zedendelict

donderdag 14 mei 2015

Cuijk - De zedenpolitie in Oost-Brabant is een onderzoek gestart naar een mogelijk zedenincident met een kind in de wijk De Valuwe.

Woensdagavond 13 mei alarmeerden de ouders van het 5-jarigemeisje de politie, nadat zij door uitspraken van het kind het vermoeden haddengekregen dat zij mogelijk het slachtoffer was geweest van een zedendelict. Hetmeisje was die middag tussen 16.00 en 18.30 uur met vriendjes aan het spelen ineen speeltuin aan de Eurodreef. Zij vertelde dat ze daar door een nog onbekendeman, die vermoedelijk op een fiets reed, seksueel was benaderd.

De politie startte nog dezelfde avond een onderzoek naar wat er mogelijk isgebeurd en is op zoek naar informatie en getuigen. Heeft u misschien ietsgezien? Ofwoont u in de directe omgeving en heeft u mogelijk eenbewakingscamera waarvan de beelden ons kunnen helpen? Neem dan contact op metpolitie in Cuijk via het landelijke politienummer 0900-8844. Als u informatieliever anoniem met ons deelt, dan belt u 0800-7000.

Het onderzoeksbelang, maar vooral het belang van het jonge slachtoffertje,laat het niet toe op dit moment verder in te gaan op details over wat mogelijkheeft plaatsgevonden

Wilt u echter in algemene zin meer weten over wat de politiedoet bij onderzoeken naar vermoedelijke zedenmisdrijven, kijk dan op despeciale themapagina op deze onze website.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelaar | 112 alarmeringen Middelaar | Goedkoop Tanken in Middelaar | Supermarkten in Middelaar | Weerbericht Middelaar