Jongen aangehouden na inrijden op groep

zondag 19 januari 2014

Groesbeek - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 19 januari een 19-jarige man uit Groesbeek aangehouden voor een reeks van strafbare feiten. De jongeman reed ondermeer in op een groep jongeren waardoor n vrouw lichtgewond raakte. Ook bedreigde hij jongeren en veroorzaakte een aanrijding.

Agenten kregen omstreeks 02.50 uur de melding datiemand op deCranenburgsestraat in Groesbeek op een groep jongeren was ingereden. De meestenkonden net op tijd opzij springen. En jongen werd door een zijspiegel tegenzijn elleboog geraakt. Een 23-jarige vrouw raakte lichtgewond doordat ze inprikkeldraad viel. Zij kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.

Na het incident reed de jongeman met hoge snelheid weg en botstehierdoor nog tegen een geparkeerde auto. Hierna is hij weggerend. De jongen zoueerder die nacht de groep ook al hebben bedreigd. De jongen bleek behoorlijkonder invloed (550 ug/l). Aanleiding voor de reeks incidenten zou een ruzie zijngeweest met een aantal van de jongeren eerder die avond.

Op basis van getuigenverklaringen kon de jongen kort na hetincident worden aangehouden in Groesbeek. Hij is ingesloten. Zijn rijbewijs isingevorderd. Hij krijgt proces-verbaal voor poging doodslag/zware mishandeling,doorrijden na een aanrijding, bedreiging en rijden onder invloed.

(2014006439 / 6438 / 6447)

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelaar | 112 alarmeringen Middelaar | Goedkoop Tanken in Middelaar | Supermarkten in Middelaar | Weerbericht Middelaar