Sectie lichaam vrouw wijst op een natuurlijke dood

woensdag 15 oktober 2014

Ottersum - De aangetroffen dode vrouw in woning aan de Ravensberg zondag 13 oktober is op natuurlijke wijze gestorven. Dit blijkt uit een sectie die experts van de NFI dinsdag hebben uitgevoerd op het lichaam van de overledene.

Het politieonderzoek naar de omstandigheden omtrent hetoverlijden van een vrouw is dinsdagmiddag afgerond. Zondagmiddag rond 17.45 uurwerd het levenloze lichaam van de 38-jarige bewoonster in een woning aan deRavensberg door ambulancepersoneel aangetroffen. Omdat er vraagtekens omtrenthet tijdstip van overlijden en de doodsoorzaak waren startte de politie eenuitgebreid onderzoek naar de omstandigheden die hadden geleid tot het overlijdenvan het slachtoffer.

Schouw

In het uitvoerige politieonderzoek werd naast de sectie op hetlichaam, ook de woning door de Forensische Opsporing onderzocht en hebbenpolitiemedewerkers maandag buurtonderzoek uitgevoerd. Daarnaast zijn debetrokken medebewoners gehoord door rechercheurs. Dit brede onderzoek incombinatie met de uitslag van de sectie heeft uitgewezen dat van een strafbaarfeit geen sprake is. De woning is dinsdagavond door de politievrijgegeven voorde familie.

(2014121450)

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelaar | 112 alarmeringen Middelaar | Goedkoop Tanken in Middelaar | Supermarkten in Middelaar | Weerbericht Middelaar