Verkeersregelaar mishandeld

maandag 13 april 2015

Groesbeek - Tijdens de wielerronde ?Hel van Groesbeek? zondag is een verkeersregelaar mishandeld door een automobilist. De verkeersregelaar raakte lichtgewond.

Het incident deed zich omstreeks 11.30 uur voor op de kruisingvan de Zevenheuvelenweg met de Derdebaan, waar de verkeersregelaar was ingezetom het evenement in goede banen te geleiden. Bij nadering van een groepwielrenners gaf de verkeersregelaar een stopteken aan de bestuurder van eenbusje. Die reed, nadat hij aanvankelijk was gestopt door. De verkeersregelaarwilde de bestuurder waarschuwen door een tik op de auto te geven. Dat mondde uitin een handgemeen, waarbij de verkeersregelaar klappen moest incasseren. Debestuurder reed na het incident door. Zijn identiteit is intussen bij de politiebekend, de man zal over het voorval aan de tand worden gevoeld.

(2015177344)

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. Dedader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor hetveroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelaar | 112 alarmeringen Middelaar | Goedkoop Tanken in Middelaar | Supermarkten in Middelaar | Weerbericht Middelaar