Vast na mishandeling

zondag 17 november 2013

Groesbeek - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een ernstige mishandeling in de nacht van zaterdag op zondag op de Cranenburgsestraat. Een 15-jarige jongen uit Groesbeek raakte zodanig gewond dat hij zich meteen onder doktersbehandeling heeft moeten stellen. Een 17-jarige verdachte, eveneens uit Groesbeek, is aangehouden.

De 15-jarige liep met een vriendin de richting van eenuitgaansgelegenheidtoen ze twee andere jongens tegenkwamen. Hij zou zonderenige aanleiding door n van hen in zijn gezicht zijn geslagen.Na eersteopvang door medewerkers van de uitgaansgelegenheid is de jongen later naar hetziekenhuis gebracht.

De inmiddels gewaarschuwde politie keek in de omgeving op basis vandoorgegeven signalement en andere informatie uit naar de verdachte. In de loopvan de nacht kon de jongen op een adres elders in Groesbeek aangehouden worden.Hij is ingesloten op het politiebureau en in verzekering gesteld. De politie isbezig met een onderzoek, waaronder het horen van getuigen.Zondag is van hetslachtoffer een aangifte opgenomen.

(2013115294)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Middelaar | 112 alarmeringen Middelaar | Goedkoop Tanken in Middelaar | Supermarkten in Middelaar | Weerbericht Middelaar